THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, April 10, 2009

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ




Σχολιο στο ποστ του Μητροπολητη Αιγιαλειας

Αν ο Ομπάμα ειπε αυτα που ειπε ως ευλογημένος των εχθρών της χώρας μας, να μην ξεχνάμε πως απλα αυτος ο άνθρωπος μιμήθηκε το πιστεύω του Οικουμενικού μας Πατριάρχη.Τοτε αν σας πείραξε το οτι ειπε ο Ομπάμα οτι εμεις είμαστε οι κακοί, τοτε εγω με το δίκαιο μου σας ενημερώνω αγαπητέ μου γέροντα πως εχετε ξεχάσει κατι το οποιο εσεις κάποτε εδω μέσα μας ειχατε εσεις υποσχεθεί εμας τους οπαδούς του Αρχιεπισκόπου μας Ιησού Χριστού.Πρόκειται για τον Οικουμενικό Πατριάρχη που μας είχες πει εμας τους Ελληνες αχάριστο λαο διοτι τους ευεργέτες μας που ευεργετούσαν για 400 χρόνια τους εκδιώξαμε απο την χώρα μας, ακούγοντας μια χούφτα ξεβράκωτους αλήτες.
Αγαπητέ μας γέροντα η θλίψη μου ειναι παρα πολυ μεγάλη και ενώπιων του Θεου σας μαρτυρώ πως ως Ελληνίδα και Χριστιανή Ορθόδοξη δικαίως νιώθω προδομένη απο την ιδια μου την πατρίδα και τους λειτουργούς του Ιησού Χριστού εδω κατω στην γη.
Εύχομαι ο θεος να σας φωτήση και ως ανδρίος λειτουργός του να υπηρετήσετε την αλήθεια ομολογώντας την και απαιτώντας την απο τους λειτουργούς της Ορθόδοξης υμών εκκλησίας
Ο Χριστός να γεννηθή στην καρδιά σας πρώτα και μετα ως τον Χριστό να σβήσετε την φωτιά και οχι να μας δείχνετε μονο τον καπνό.
Ευαγγελία Παππά το μπάσταρδο παιδί των θεών της γης.
Υ.Γ
Οταν πρωτο έγραψα στο ποστ σας σας ειχα πει για τον ιερέα με τις μαύρες μαγίες, θα μας έκλεινε το σπίτι. Δεν μπορούσε να πολεμήση την δύναμη του σατανά. Ο π.μ μου ειχε πει να μην κρίνω τους ιερείς με τα ιδια κριτίρια.Σήμερα απλα λεω μια αλήθεια, ο Ομπάμα αν εχει την δύναμη να ανοίξη την ιερά σχολή της χάλκης ο Θεος να μας φυλάει απο αυτην την κατάρα, διοτι θα μας γεννήσουν με Τούρκους αρχιερείς.Ο Θεος σας φώτησε, ο θεος απάντησε στις προσευχές σας,
αλλα λογο το οτι ηταν ξυπόλυτος τον διαολο στείλατε.
Χριστός ανέστη, η υποκρισία της εκκλησίας κρατά τον λαο στον τάφο του.