THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, December 8, 2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ




Χριστός Ανέστη εκ νεκρών θανάτον, θάνατον πατήσας και της εντισμνήμασης
ζωή χαρισάμενος…






βασιλιά μου
σε ευχαριστώ που ανέστησες τη νεκρή ψυχή μου
την έκανες λευκό περιστέρι, να πετά ελεύθερη
μέσα στην αμόλυντη αγάπη του πατέρα θεού
και να είσαι ο Ιωσήφ μου, ο αληθινός πατέρας
που οδηγεί το παιδί του χωρίς πρέπει και μη
στο δρόμο της αναλαμπής..

3 σχόλια:

o βασιλιάς του δάσους said...

na xamogelas...
mesa ston ilio sou.:))

bagie said...

ο βασιλιάς της πενίας είπε¨

na xamogelas...
mesa ston ilio sou.:))\
γεροντα μου χαρη σε εσενα βγηκα απο το σκοταδι& βλεπω με τα ματια της ψυχης..ευχαριστω για το ευλογημενο φως που μου δινεις..
σε αγαπω και σε ακολουθω..
σἒ αγαπω πολυυυ πολυυ))))

Anonymous said...

στο νου "γυρνοφερνουν αναμνήσεις τον παιδικών χρόνων.πράγματα που μείναν ανεκπλήρωτα και αναμνήσεις που θα ήθελα να ξαναζήσω.ήθελα να είμαι σε μια επαρχιακή πολη .na μπορώ αναπάσα στιγμή να καταφύγω όταν τόξο ανάγκη λίγο στη φύση.ονειρεύομαι απέραντα λιβάδια με αγριολουλουδα και χορταρι κι εγώ να ξαπλώνω καταγής και να κυλιέμαι με τις ores.

na ακούω τα πουλια να βλέπω τα όμορφα χαμηλά φρεσκοασβεστωμένα σπίτια .να μυρίζω τα αρώματα τα αγνά της άνοιξης.να έχω διπλα μου τον άνθρωπο μου κι μαζί να βιώνουμε την ευτυχία σα δυο μικρά παιδάκια να τρέχουμε.να τρώω παγωτό και μετά να πίνω αναψυκτικό και να drosizome.na ξέρω ότι το βραδυ θα βρεθώ με τα φιλαράκια για καφεδάκι και μετά για φαγητό.μετά ξεκούραση κι αναμονή της άλλης μέρας για να χορτάσω ότι δε χόρτασα τη προηγουμενη μέρα.


εκδρομές εξορμήσεις με φίλους καλους περπάτημα ξεναγήσεις σε μέρη όμορφα λουσμένα από της άνοιξης τα χρώματα.ξεγνασια που πλέον δε iparxei.τη θέση της πήρε το άγχος για διαφορα καθημερινά προβλήματα,οι υποχρεώσεις και οι προβληματικές ενδοπροσωπικές σχέσεις ........

μα εγώ έπιασα τον μάη έστω κι στων ονείρων μου τα μονοπάτια και τις αναμνήσεις :):):)
-------------

η ευτυχία τελικά κρίνετε στα πιο απλά και μικρά πραγματάκια στη ζωή.οι μικρές αυτές "στιγμουλες" που σου χαρίζουν galinh.h ζωή έχει όμορφες στιγμές πολύ αρκεί να τις τσακώνουμε κι να τις ζούμε.μια βολτούλα το σούρουπο κουβέντα με φίλους ένα γλυκό που θα φάμε και θα νιώσουμε πολύ χαρά κιόλα αυτά τα μικρά πραγματάκια που όμως δίνουν στιγμές χαράς.


η χαρά που ο θεός δίνει σόλους,μέσα από μικρά πολύ πραγματάκια . όμως δε τη βλέπουμε πάντα .........