THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, November 19, 2009

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ?ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!!

Τόνια 6 ετών

Όταν η γιαγιά μου έπαθε αρθρίτιδα δεν μπορούσε να βάψει τα νύχια των ποδιών της γιατί δεν μπορούσε να σκύψει. Έτσι της τα έβαφε ο παπούς μου παρότι και αυτός είχε αρθρίτιδα στα χέρια του»

.Ρεββέκα 8 ετώνΌταν κάποιος σε αγαπά ο τρόπος πού προφέρει το όνομά σου είναι διαφορετικός. Ξέρεις ότι το όνομά σου είναι ασφαλές στο στόμα του .

Βασίλης 4 ετώνΑγάπη είναι όταν ένα κορίτσι βάζει άρωμα κι ένα αγόρι after shave και μετά βγαίνουν έξω μαζί και μυρίζουν ο ένας τον άλλο .

Κάρολος 5 ετώνΑγάπη είναι όταν βγαίνεις για φαγητό και δίνεις στον άλλο τις μισές τηγανιτές σου πατάτες χωρίς να του ζητήσεις να σου δώσει κι αυτός από τις δικές του .

Χριστίνα 6 ετώνΑγάπη είναι αυτό πού σε κάνει να χαμογελάς όταν είσαι κουρασμένη .

Λευτέρης 4 ετώνΑγάπη είναι όταν η μαμά φτιάχνει καφέ γιά τον μπαμπά και πίνει πρώτα μιά γουλιά εκείνη γιά να δει αν τον πέτυχε .

Δανιήλ 7 ετώνΑγάπη είναι όταν φιλιέσαι όλη την ώρα. Μετά βαριέσαι να φιλιέσαι αλλά θέλεις συνέχεια να είσαι μαζί με τον άλλο και να μιλάτε. Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου έτσι κάνουν. Κι όταν φιλιούνται εμένα μου φαίνεται αηδία .

Αιμιλία 8 ετώνΗ αγάπη είναι όταν είσαι στο δωμάτιό σου τα Χριστούγεννα κι ανοίγεις τα δώρα, αν σταματήσεις το άνοιγμα θα ακούσεις την αγάπη .

Πάνος 7 ετώνΑν θέλεις να μάθεις ν 'αγαπάς καλύτερα πρέπει να ξεκινήσεις από ένα φίλο πού μισείς .

Νίκη 6 ετώνΥπάρχουν δύο είδη αγάπης. Η αγάπη των ανθρώπων και η αγάπη του Θεού. Αλλά ο Θεός τα έχει φιάξει και τα δύο .

Τζένη 8 ετώνΗ αγάπη είναι όταν λες σε ένα αγόρι ότι σου αρέσει το πουκάμισό του κι αυτός το φοράει μετά κάθε μέρα .

Ελλη 7 ετώνΗ αγάπη είναι σαν το γέρο και τη γριά πού μετά από τόσα χρόνια πού γνωρίζονται είναι ακόμα φίλοι .

Θωμάς 6 ετώνΚατά τη διάρκεια του ρεσιτάλ πιάνου μου μ΄έπιασε φόβος πάνω στη σκηνή. Τότε κοίταξα κάτω και είδα τον μπαμπά μου να με χαιρετάει χαμογελώντας . Ηταν ο μόνος που το έκανε αυτό . Τότε μου πέρασε ο φόβος .

Μαρία 8 ετώνΗ μαμά μου με αγαπάει πιο πολύ απ' όλους . Κανένας άλλος δεν έρχεται να με φιλήσει όταν πέφτω γιά ύπνο .

Κλαίρη 6 ετώνΗ αγάπη είναι όταν η μαμά δίνει στο μπαμπά την καλύτερη μερίδα φαί .

Ελένη 5 ετώνΗ αγάπη είναι όταν η μαμά βλέπει τον μπαμπά αξύριστο και βρώμικο και πάλι πιστεύει ότι είναι ωραιότερος κι απ' τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ .

Χρήστος 7 ετώνΑγάπη είναι όταν το σκυλάκι σου , σου γλύφει το πρόσωπο ακόμα κι αφού το άφησες μόνο του όλη μέρα .

Μαριάννα 4 ετώνΞέρω ότι η αδελφή μου μ' αγαπά γιατί μου δίνει όλα τα ρούχα της ακόμα κι αν πρέπει να βγει έξω και να αγοράσει άλλα .

Λάμπρος 4 ετώνΑφήνω την μεγαλύτερη αδελφή μου να με πειράζει γιατί η μαμά λέει ότι με πειράζει επειδή μ' αγαπάει . Κι μετά εγώ πειράζω την μπέιμπι σίτερ γιατί την αγαπάω .

Αλεξάνδρα 4 ετώνΌταν αγαπάς κάποιον οι βλεφαρίδες σου ανοιγοκλείνουν και βγάζουν αστεράκια .

Κατερίνα 7 ετώνΑγάπη είναι όταν η μαμά βλέπει το μπαμπά στην τουαλέτα και δεν σιχαίνεται .

Μάρκος 6 ετώνΔεν πρέπει να λες σ' αγαπώ αν δεν το εννοείς. Αλλά αν το εννοείς πρέπει να το λες συνέχεια γιατί οι άνθρωποι ξεχνάνε .

Tuesday, November 10, 2009

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ!!!!