THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, June 2, 2008

ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ?

Ειμαστε Ελληνες υποτιθετε αλλα στις πραξεις ειμαστε για τα σκουπιδια.Τι εννοω?Πουλανε την Ελλαδα μας λιγο λιγο και εμεις καθιμαστε απραγοι,σαν προβατα στν σφαγη.Ο καθενας κοιτα το συμφερον του και την καλη ζωη,κοιταμε το εγω μας,που απορω ποτε θα σπασει επιτελους και να κοιταξουμε την αληθεια καταματα τα προβληματα εις βαθος και οχι επιφανιακα,να δουμε τις οικογενειες που υποφερουν και να βοηθησουμε ο καθενας με τον τροπο του.Να ξεσηκωθουμε γιατι σε αυτον τον κοσμο εχουμε ολοι δικαιωμα στην ζωη και την ελευθερια του λογου..
Αυτο ομως θελει την προσπαθεια ολων μας,ποτε δεν ειναι αργα για μια νεα αρχη,μπορουμε να το κανουμε λοιπον γιατι δεν ξεκιναμε?΄Ελληνες ξεσηκωθητε πριν να ειναι αργα και μην τους αφησουμε να μας πατησουν.Φτανει πια στην υποκρισια και στα ψεμματα ας κανουμε ενα κομματι του πλανητη μας καλυτερο θελουμε και μπορουμε...Ελληνες ειμαστε,σωστα?Ας το αποδειξουμε λοιπον με εργα και μην μενουμε μονο στα λογια.

4 σχόλια:

Dr. Feleki said...

Δυστυχώς όπως φαινεται η λέξη Ελληνας δεν εχει τη λαμψη που ειχε παλια. Κακομοίρηδες, ραγιάδες, οσφυοκάμπτες που ανεχόμαστε τα πάντα. Αιώνες πίσω από τον υπόλοιπο κόσμο στον οποιο κάποτε καποιοι που ζούσαν σ' αυτα τα χώματα έδιναν το φως.

Κι εμείς οι μαλθακοί απόγονοι που σκορπίσαμε την κληρονομιά μας.

bagie said...

βρασιδα τα εχουμε ισοπεδωση ολα,αυτο βλεπω...που θα παει δεν θα ξυπνησουμε καποια στιγμη?Μπωρει βεβαια η λεξη Ελληνας να βρει παλι την λαμψη της,αρκει να προσπαθησουμε..

Sideras said...

Δεν κατάλαβα αλήθεια για πιο συγκριμένο παραστράτημα μιλάς .Εξάλλου ελληνοκύπριος είμαι, είτε πω, είτε δεν πω, δεν θα κάνει διαφορά . Άλλωστε πάντα κάποιος πρέπει να πληρώνει στο τέλος “την νύμφη”. Αλ τσαντίρ νιούς να βλέπεις και θα καταλάβεις τι εννοώ. Μιλώντας για πληρωμή να κάτι που ίσως σου αλλάξει κάπως την διάθεση: http://www.telethon.org.cy/
Και πραγματικά ευχαριστούμε, πάρα ,μα πάρα πολύ την εισφορά και πάντα την δυναμική παρουσία της Ελλάδας για αυτή την προσπάθεια ,που γίνεται για ένα καλύτερο μέλλον, καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των παιδιών μας.

Καλή σου μέρα!

bagie said...

sidera μιλαω γενικα το πως εχουν καταντηση την Ελλαδα,γιατι μια ζωη να την πληρωνουν τα κοροιδα οι Ελληνες?Να ξερεις πως την Κυπρο την υπερ αγαπαμε και την εχουμε παντα στην καρδια μας.Αλ τσαντιρι νιουζ ενωειται πως βλεπω...Να ξερεις πως για μενα τα χρηματα δεν φερνουν την ευτυχεια και απλα για μενα ειναι χρωματιστα χαρτια και τοιποτα παραπανω..και με τα πολλα θα ζησουμε και με τα λιγα..Σωστα?
Καλη σου ημερα και ομορφη!!