THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, April 28, 2008

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Λενε πως τον ανθρωπο τον καταλαβαινεις απο μακρυα,τον χαρακτηρα του την προσωπικοτητα του και τις περισσοτερες φορες την ψυχολογια του.
Ενα βλεμμα να ριξεις σε καποιον ακομη και οταν τον δεις πρωτη φορα τον καταλαβαινεις..περιεργο για μενα.
Θα σας φερω ενα παραδειγμα απο μενα,προσωπικα για μενα θα σας πω.Οι ανθρωποι οι δικοι μου απο το στενο μου περιβαλλον,με ξερουν ως ανθρωπο κοινωνικο,ευχαριστο και εχουν την ταση να με βλεπουν παντα χαρουμενη κατι που για μενα δεν μπορει να γινει,ολοι εχουμε και τις κακες μερες.Οταν ομως με βλεπουν στεναχωρημενη ενας ανθρωπος και μονο μπορει να με νιωσει γιατι σας πληροφορω οι δικοι μου δεν μπαινουν ποτε στον κοπο να ρωτησουν τι εχω,εστω και απο απλο ενδιαφερον.
Ριχνουν το φαρμακι τους και υστερα φευγουν,εχουν μαθει πλεον τον τροπο τους και το κανουν.Ενω ο ανθρωπος ο οποιος ξερει πολυ καλυτερα την ψυχολογια μου,περισσοτερο και απο το κοντινο μου περιβαλλον οσο μακρυα και να ειναι με καταλαβαινει,βεβαια και εγω τον νιωθω.
Αρα εχω καταλαβει πως αυτοι που με αγαπουν και με νιωθουν ειναι διπλα μου και με αγαπουν για αυτο που ειμαι,ενω οι αλλοι με βλεπουν μονο στην αναγκη.Τους βαρεθει και σιχαθει,εσεις στην θεση μου τι θα κανατε?Θα τους αγαπουσατε εξισου το ιδιο?Γιατι εγω δεν μπορω να το κανω.Ειναι θεατρου παραλογου για μενα.

2 σχόλια:

Dr. Feleki said...

Στους "δικους" σου μην ψαχνεις να βρεις ακρη. Λεει ενα παλιο ρεμπέτικο "-Ποιος σου 'βγαλε το μάτι σου;
- Ο συγγενής
- Α, κι ειναι βαθιά βγαλμένο"

Τύχη ειναι να εχεις βρει τον ανθρωπο που σε νιωθει και μπορει να σε καταλαβει γιατι ειναι σπανιο να μπορεσουμε να τον "τρακαρουμε" καποτε.

bagie said...

Αχ βρασιδα μου εχεις δικιο με τους συγγενεις.Τον ανθρωπο που θα με νιωσει ελπιζω καποια στιγμη να τον βρω..καποια στιγμη,με το καλο να ερθει!!!