THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, March 5, 2008

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


Ποσες φορες βλεπουμε παιδια που πονανε και γονεις που τα φερνουν στον κοσμο και μετα τα πετανε στα σκουπιδια?καθε μερα και καθε ωρα,αλλα γιατι τα φερνουν στον κοσμο?Γιατι τα φερνουν στον κοσμο?Απλα για να πουν οτι εχουν παιδια?Και μετα τι γινετε?
Τα ερωτηματα ειναι παρα πολλα αλλα δυστηχως χωρις απαντησεις,και δυστηχως ο κοσμος που ζουμε γινετε ολο και χειροτερος και η επομενη γεννια θα αντιμετωπισει ακομη χειροτερες καταστασεις.
Ας προσπαθησουμε να κανουμε εναν κοσμο καλυτερο,να δωσουμε καλυτερες συνθηκες ζωης στις επομενες γεννιες.Ενα χαμογελο,μια ζεστη αγκαλια κανει τα παιδια πολυ ευτυχησμενα και αυτη ειναι η μοναδικη τους χαρα,τουλαχιστον μην την στερησουμε και αυτη.Μην γυρναμε πλατη σε αυτα τα παιδια,ας προσπαθησουμε τουλαχιστον να κανουμε μια γωνια του κοσμου μας καλυτερη και σε αυτο θα μας βοηθησουν τα παιδια.


Μα εγω τα παντα θα εδινα,παλι παιδι λιγο να γινομουν,στις ιδιες ταξεις στα ιδια θρανια,με τους συμμαθητες μου να κανω αστεια,τα μαθητικα τα χρονια δεν τα αλλαζω με τοιποτα...με τοιποτα......

3 σχόλια:

o βασιλιάς του δάσους said...

me tipota....

kalo mou ksotiko... eisai to mikro paidi tou dasous...
kai se agapame poliiii poliii..
min megalosis pote xara mou..kai panta na xamogelas:))))

bagie said...

Δεν θελω να μεγαλωσω...Παντα χαμογελω και θα παραμεινω παιδι..
Φιλακια σε ολους,και ολη την αγαπη μου εχεις βασσιλια μου))))))

o βασιλιάς του δάσους said...

mpipp!!!
perasa na afiso liga viastika filakia...
makia tou:)))