THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, February 20, 2008

ΓΙΑΤΙ?

Παντα ειχα μια απορια..σε ολες τις ερωτησεις και σε ολες να επικρατει ενα γιατι.
Ακομη και τωρα που νιωθω ενα στηριγμα διπλα μου και νιωθω ασφαλεια καπιοι προσπαθουν να μου γκρεμισουν και αυτην την μικρη μου ευτυχεια.ΓΙατι?
Δεν θα αφησω ομως κανεναν να μου το παρει και δεν θα δωσω σε κανεναν την χαρα με τον ανθρωπο μου να μην ξαναμιλησω,εκτος αν αυτο το θελει και ο Θεος και δεν ειμαι αξια να ξανα σταθω διπλα σε αυτον τον ανθρωπο,τοτε δεν εχω παρα να κανω το θελημα του Θεου.
Δεν ειμαι αξια να κρινω κανεναν αυτο μονο ο Θεος μπωρει να το κανει και Εκεινος θα μας κρινει,αλλα να ξερουν πως για να πεταξω ξανα και να σταθω ξανα στα ποδια μου το ωφειλω σε εκεινον τον ανθρωπο χαρη σε εκεινον εχω ζωη μεσα μου..
Ειμαι σαν ενα μικρο σπουργιτι που χαρη στα φτερα του πεταει,αλλα αν καποιος του κοψει τα φτερα και του στερησει την μοναδικη του ελευθερια πως ειναι δυνατον να μεινει στην ζωη?
Για να σκεφτουμε λιγο..Εχω αδικο?

4 σχόλια:

pisti said...

Μην ανυσηχείς αγαπημένη μου bagie και δεν είσαι σαν ένα μικρό σπουργίτι. Ο Βασιλιάς μας έχει γύρω του αμαζόνες,ξωτικά και νεράιδες που κανείς δεν θα μας κόψει ξανά τα φτερά...μην φοβάσαι είμαστε εμείς εδώ!!!

bagie said...

ειναι για το μονο πραγμα που νιωθω ασφαλεια και σιγουρια pisti μου.Σας ευχαριστω ολους που ηρθατε στο δρομο μου.....

o βασιλιάς του δάσους said...

kai o vasilias sas pote ma pote den sas egkatalipei..:))

bagie said...

εισαι ο μονος βασσιλια μου που δεν θα με εγκαταλειψει και ειναι το μονο πραγμα που με κραταει δυνατη και εχω διαθεση για ζωη.Σε ευχαριστω πολυ που ηρθες στην ζωη μου)))))..