THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, January 8, 2008

ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ..


Τα παιδια στην εποχη που ζουμε ειναι πολυ εξυπνα,πιο εξυπνα και απο τους μεγαλους..και ας μην θελουν μερικοι να το παραδεχτουν..κακο του κεφαλιου τους!!!
Για οτι ρωτανε θελουν μια εξηγηση,σοβαρη απαντηση και οχι του τυπου..εισαι μικρος-μικρη θα μαθεις οταν μεγαλωσεις,το μονο σιγουρο ειναι οτι θελουν την σωστη απαντηση γιατι αν τολμησεις να πεις ψεμματα μετα ειναι αδυνατον να σου δειξουν εμπιστοσυνη..Ισως ειναι και η τηλεοραση αλλα κυριως ο τροπος που μεγαλωνει ενα παιδι,οι βασεις απο την οικογενεια και το περιββαλον στο οποιο μεγαλωνουν.Το θεμα ειναι να μεγαλωσουν και σε μια κοινωνια σωστη,οχι μεσα στην διαφθορα,στην κακια και στην ψευτια..και με ανθρωπους που κοιτανε μονο το συμφερον τους,αλλα σε μια κοινωνια σωστη με ανθρωπους οι οπιοι θα κοιτανε το σωστο για τα παιδια και το μελλον τους.
Μημπως θα επρεπε αυτον τον κοσμο να τον κυβερνουν παιδια?Ενα κοσμο οπως τον βλεπουν τα παιδια,με χρωματα,ολο ζωντανια και χωρις προβληματα.Δεν θα ηταν καταπληκτικο?
Για μπειτο στον πειρασμο να το σκεφτητε!!!!....Για μενα ΤΕΛΕΙΟ..

2 σχόλια:

kwstask said...

Θα συμφωνησω:Τελειο./Bagie μπορεις να συνεχισεις να μπαινεις στο μπλογκ μου οποτε θελεις,αν το θελεις.Οτι εγινε,εγινε.Να ξερεις οτι εισαι παντα ευπροσδεκτη.Ξερεις για τι μιλαω...

o βασιλιάς του δάσους said...

poli oreo to post sou bagie.. na eisai kala...:))